פאי דלעת חריף II
Spicy Pumpkin Pie II עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 319 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 91 סנט למנה מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר חום, קמח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זה מושלם לחג ההודיה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי דלעת חריף , פאי דלעת חריף ומלוח , וחומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת קלויים פאי דלעת .
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס)
בקערה גדולה מערבבים מחית דלעת, חלב, שמנת, סוכר חום וסוכר לבן.
מערבבים פנימה את הקינמון, המלח, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר והציפורן. טורפים פנימה את הקמח והביצים.
יוצקים את המילוי לקליפת הפאי.
אופים במשך 10 דקות ב-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) ואז מנמיכים את הטמפרטורה ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים במשך 50 דקות, או עד שהמילוי מתייצב.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
פאי דלעת עובד ממש טוב עם Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ceretto Santo Stefano Moscato d'Asti (חצי בקבוק). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![Ceretto Santo Stefano Moscato d'Asti (חצי בקבוק)]()
Ceretto Santo Stefano Moscato d'Asti (חצי בקבוק)
מוסקטו ד'אסטי זה בצבע צהוב קש עם אף אופייני של מלונים מתוקים, פריחת תפוז, יסמין ויערה. בחיך, טעמי המלון המתוקים, האגסים והפרחים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת. למרות שזה יוצר קוקטייל מעולה, הוא גם משתלב היטב עם חופן אגוזי לוז קלויים מפורסמים של פיימונטה.