קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת צלחת עמוקה

פאי דלעת צלחת עמוקה
פאי דלעת צלחת עמוקה דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם מולסה, קינמון טחון, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פאי דלעת צלחת עמוקה, פאי דלעת צלחת עמוקה, ו מיני פשטידות דלעת צלחת עמוקה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב מערבבים יחד את הדלעת, החלב המתאדה, החמאה, הביצים והווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
דלעתדלעת
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
בקערה נפרדת מקציפים יחד את הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי, מלח, מולסה ותערובת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים לתערובת הדלעת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
5
יוצקים מילוי לקרום פאי לא אפוי ואופים 50 דקות או עד שהסכין שהוכנסה יוצאת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין