פאי דלעת צלחת עמוקה
פאי דלעת צלחת עמוקה דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם מולסה, קינמון טחון, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פאי דלעת צלחת עמוקה, פאי דלעת צלחת עמוקה, ו מיני פשטידות דלעת צלחת עמוקה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב מערבבים יחד את הדלעת, החלב המתאדה, החמאה, הביצים והווניל.
בקערה נפרדת מקציפים יחד את הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי, מלח, מולסה ותערובת האפייה.
מוסיפים לתערובת הדלעת ומערבבים היטב.
יוצקים מילוי לקרום פאי לא אפוי ואופים 50 דקות או עד שהסכין שהוכנסה יוצאת נקייה.