ניתן להכין את המתכון פאי דלעת שכבה כפולה בסביבות 45 דקות. לקינוח הזה יש 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 114 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מכל המתכונים דורש חלב, גבינת שמנת פילדלפיה, תבלין פאי דלעת ומילוי פודינג ופאי בטעם וניל. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 58%. נסו פאי דלעת שכבה כפולה, עוגת גבינה דלעת שכבה כפולה, ו פאי שכבה כפולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה בינונית להקציף יחד גבינת שמנת, 1 כף חלב וסוכר. מערבבים בעדינות תוספת מוקצפת. מורחים בזהירות בקרום.
וין סנטו, מוסקטו ויין קרח הם הבחירות המובילות שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מישל קיארלו ניבולה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
מישל קיארלו ניבולה מוסקטו ד ' אסטי
צהוב קש מבריק. ליין ניחוחות פרחוניים אופייניים של מוסקטו, עם תווים של אפרסק ומשמש. בחיך היין קרמי וריחני, עם בועה עדינה ונעימה וגימור רענן במיוחד.משתלב היטב עם קרם זביונה וביסקוויטים מליגה מסורתיים.