פאי חזיר תפוחים
פאי חזיר תפוח דורש על 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 409 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, בשר חזיר, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו סופגניות אפויות פאי תפוחים, פאי תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו קמח ומלח; מערבבים היטב.
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים במים רק עד לחות. יוצרים לכדור.
גלגל שני שליש מהכדור ל -11 אינץ'. מעגל; מקום 9-ב. מחבת עוגה, רירית התחתונה ואת הצדדים.
מרדדים את המאפה שנותר ל -8 אינץ'. מעגל; לחתוך לשמונה טריזים. מצננים מעטפת מאפה וטריזים בזמן הכנת המילוי.
חזיר חום במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מים, בצל, מרווה ומלח. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-40 דקות או עד שהבשר רך.
שלב קמח וחלב ליצירת עיסה חלקה; מוסיפים בהדרגה לתערובת חזיר. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות. כפית חצי לתוך פגז מוכן. למעלה עם תפוחים ומפזרים סוכר. כף את תערובת החזיר שנותרה על תפוחים. מסדרים מעל טריזי מאפה.
אופים, חשופים, ב 450 מעלות במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל -350; אופים 30-40 דקות יותר או עד שהמאפה משחים קלות ופריך.