קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ירוק אביבי

פאי ירוק אביבי
פאי ירקות האביב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 246 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם שמיר, ארזו מראש תרד תינוק, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ירקות האביב עם פירות יער, ו ירוק אביבי-ודגנים!.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים בצל וצלצלי שאלוט; מבשלים 4 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
הסר תערובת בצל מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 6 דקות או עד נבול, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים תרד במסננת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מוסיפים ארוגולה וסלק ירקות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים תערובת ארוגולה על גבי תרד במסננת; לנקז, לחיצה עד בקושי לח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מערבבים בצל, תערובת תרד, וגבינות בקערה גדולה. מערבבים פטרוזיליה, שמיר, מלח, זרעי שומר, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מניחים גיליון אחד של בצק פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מניחים גיליון בצלחת עוגה עמוקה צלחת 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול, בעדינות לחיצה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של פאן, ומאפשר הקצוות של פילו חופפים את החלק העליון של המחבת. חזור על הליך עם גיליונות פילו הנותרים,הצבת דפוס חוצה. תערובת תרד כפית באופן שווה על פילו. מקפלים חופפים הקצוות של פילו לכיוון מרכז פאן. המעיל מסתיים עם ספריי בישול, ולחץ בעדינות כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד הזהב. מגניב 15 דקות על מתלה חוט; לחתוך פלחי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור