פאי ליים קפוא
פאי ליים קפוא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלמונים, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום, לשלב את פירורי קרקר גרהם, סוכר, וחמאה בקערה. לחץ לתוך 9 אינץ pyrex פאי פאן, לוודא הצדדים והתחתון הם עובי אפילו.
אופים במשך 10 דקות עד מוצק וזהב. אפשר להתקרר לחלוטין.
עבור המילוי, לנצח את חלמונים ביצה וסוכר על מהירות גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט במשך 5 דקות, עד עבה. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים את החלב המרוכז, גרידת ליים ומיץ ליים.
יוצקים לתוך קליפת העוגה האפויה להקפיא.
לקישוט, לנצח את הקרם הכבד על מהירות גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים עד המשרד. כף או צינור דקורטיבי על העוגה לקשט עם סיד. להקפיא במשך כמה שעות או לילה.