פאי לימון עליון
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, צבע מאכל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פאי לימון עליון, עוגת גבינה לימון עליון, ו עוגת לירה לימון עליון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3/4 כוס הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר בינוני.
מוסיפים מים ומקציפים עד חלקה.
מניחים מעל חום בינוני ומבשלים, מטאטא כמעט כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר מגורען ולהפחית את החום. מבשלים ומקציפים במשך 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, גרידת לימון ומיץ לימון.
בואו להתקרר במשך שעה אחת.הכן מילוי
מקציפים יחד 11 אונקיות גבינת שמנת, אבקת סוכר ומיץ לימון. מקפלים במחצית ציפוי מוקצף.
מורחים על החלק התחתון של קליפת עוגה אפויה.
מורחים תערובת לימון על תערובת גבינת שמנת. שים ציפוי מוקצף הנותרים בשקית מקפיא, גזירה של הפינה ואת צינור מגולף סביב היקף צלחת העוגה.