מתכון זה מספק 6 מנות. עם 302 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, סלריאק, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
מניחים סלרי ותפוחי אדמה בסיר; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 12 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז.
4
מביאים את החלב לרתיחה בסיר מעל חום בינוני; מוסיפים תפוח, להפחית חום, ומבשלים, חשוף, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים תערובת תפוחי אדמה, תערובת תפוח, 1 1/2 כפיות חמאה, ומלח במעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף לפת; לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים פטריות, פטרוזיליה, מתובל, טימין; לבשל 2 דקות או עד ירקות רכים ונוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים קמח; מערבבים היטב, ומבשלים 2 דקות. מערבבים במיץ תפוחים; לבשל 2 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
11
תרד קיטור, מכוסה, 5 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים וקוצצים גס.
13
מעיל 6 (12-אונקיה) צלחות סופלה עם ספריי בישול. כפית 1/2 כוס תערובת תפוחי אדמה לתוך כל מנה. למעלה כל אחד עם 1/3 כוס תרד; עלי תרד עם תערובת בצל 2/3 כוס. כפית נותרה תערובת תפוחי אדמה באופן שווה לתוך כל מנה.