לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי מרנג ריבס. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קמח, שיבולת שועל לבישול מהיר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. נסו פאי מרנג ריבס, פאי מרנג ריבס, ו פאי מרנג ריבס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לקרום, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים וניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח, שיבולת השועל והמלח ומערבבים היטב. לחץ על החלק התחתון והצדדים של 9 אינץ'. צלחת פאי. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קרם
קרום
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב ריבס ומים בסיר. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
שלב את הסוכר, הקמח והמלח; מוסיפים לתערובת הריבס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
4
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מסירים מהאש. מצננים מעט.
6
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
7
אופים בחום של 375 למשך 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בקערה גדולה מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מורחים באופן שווה על מילוי חם, איטום קצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
10
אופים בחום של 350 דקות במשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נחש נהר קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.