פאי סיר טורקיה עם קרום מרווה
פאי סיר טורקיה עם קרום מרווה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1442 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 87 גרם שומן. אם יש לכם ענפי טימין, לפת, ענפי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי.
הוראות
חמאה תבנית אפייה של 4 ליטר.
מניחים חזה הודו בסיר בינוני, מכסים בציר ומוסיפים פטרוזיליה, עלה דפנה, טימין וגרגירי פלפל. הביאו ציר לרתיחה, הפחיתו את האש לנמוכה. מכסים את הסיר ומבשלים עד שההודו פשוט מבושל, בערך 20 דקות.
העבירו הודו לצלחת, הסירו עשבי תיבול וגרגירי פלפל בעזרת כף מחוררת. כאשר הודו קריר מספיק לטיפול, חותכים לחתיכות בעובי 1/2 אינץ ' ומעבירים לתבנית האפייה בחמאה.
מוסיפים גזר ולפת למרק ומבשלים עד שהם רכים בלבד, כ -10 דקות.
מעבירים גזר, לפת ואפונה מופשרת לתבנית האפייה בחמאה. מסננים מרק לקערה. ממיסים חמאה באותו סיר על אש בינונית.
מוסיפים כרישה ושאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים קמח ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים מרק ויין לבן. מגבירים את האש לגבוהה ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד להפחתה קלה.
מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מספיק לציפוי כף. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפטרוזיליה והמרווה.
יוצקים את הרוטב על תרנגול ההודו והירקות בתבנית האפייה.
מניחים קמח, עשבי תיבול ומלח במעבד מזון ומעבדים עד קצוץ דק של עשבי תיבול.
מוסיפים חמאה וקיצור ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
הוסף כמה כפות מהמים הקרים בכל פעם ודופק עד שהתערובת פשוט מתאחדת. אוספים בצק לכדור ומצננים למשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מרדדים בצק למלבן בגודל 15 על 10 1/2 אינץ ' ומניחים בצק על גבי המילוי. לקצץ הסככה, טאק בצק קצה בתוך צלחת.
אופים עד שהקרום מזהיב והרוטב מבעבע, בערך 1 שעה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.