פאי עוף מלוח-קרום
פאי עוף מלוח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 270 קלוריות . תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מלח, פטריות, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דלעת חריף ומלוח , פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , ופשטידת תפוחים עם קרום שיבולת שועל .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החמאה והשמנת החמוצה עד לקבלת מרקם חלק. טורפים פנימה ביצה.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והמרווה; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה (התערובת תהיה דביקה).
מורחים על התחתית ומעלה את הצדדים של 10 אינץ' לא משומן. צלחת פאי.
למילוי, בסיר גדול, מקפיצים ירקות בחמאה על אש בינונית עד שהם רכים. מערבבים פנימה עוף ומרק. כף לתוך הקרום.
אופים ב-400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להשחמה קלה.