קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

פיצה דיאבולו

פיצה דיאבולו
המתכון Il Diavolo Pizzan מוכן בערך 2 שעות ו -40 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 764 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו מוצרלה, פלפל חלפיניו טחון, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה דיאבולו נקניק, פיצה דיאבולו נקניק, ו לובסטר Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה קטנה, לשלב את השמרים עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן לשבת עד שהוא קצף. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את תערובת השמרים עם קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
3
מערבבים עד צורות בצק חלקות. הבצק צריך להיות רך, לא דביק (אם זה דביק להוסיף יותר קמח).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מוציאים את הבצק מקערת הערבוב, מניחים אותו על משטח שטוח ומכסים במגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
תן את שאר הבצק ככה לפחות 1 שעה. לאחר 1 שעה, לחלק את הבצק ל 2 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מגלגלים כל חתיכה לכדור ומניחים על משטח שטוח. מכסים כל כדור בכמות קטנה של שמן זית, מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
מעבירים את הבצק למשטח שטוח מכוסה בקמח. למתוח כל אחד כדורי הבצק לתוך קרום פיצה עגול 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
עבור הרוטב: בסיר גדול, לשלב את שמן זית ושום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
חום על חום בינוני עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, בזיליקום, פלפל אדום מרוסק ומלח. מערבבים יחד ולתת להתבשל לפחות 30 דקות. קח את הרוטב מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. לאחר הרוטב הוא מגניב, להוסיף את כל פלפלים יבשים. (כן, זה הרבה חום!!)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
פלפליםפלפלים
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
11
לציפוי: מחממים אבן פיצה בתנור עד 450 מעלות F. מכסים כל קרום פיצה עם 1/2 כוס רוטב. מעל כל פיצה עם 4 אונקיות מוצרלה. מכסים את הגבינה עם פלפל habanero פרוס טרי jalapeno לפי הטעם. לחום חזק יותר, תערמו אותם!
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
מוצרלהמוצרלה
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
12
אופים במשך 8 עד 10 דקות. חגור חגורת בטיחות ותיהנה!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

1מנותשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול11 קילו קישואים,פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח, ועוד לאבקקמח, ועוד לאבק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום טרי (או 1 כפית בזיליקום יבש)בזיליקום טרי (או 1 כפית בזיליקום יבש)3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל habanero קרקע מיובשפלפל habanero קרקע מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל חלפיניו יבשפלפל חלפיניו יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל סבינה אדום יבשפלפל סבינה אדום יבש4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפלים חלפיניו טריים פרוסיםפלפלים חלפיניו טריים פרוסים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפלים יבשים קרקע בהוט jolokia (רוח רפאים) פלפלים יבשים קרקע בהוט jolokia (רוח רפאים)4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל habanero פרוס טריפלפל habanero פרוס טרי11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים