קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

פאי פודינג ריבס השישי

פאי פודינג ריבס השישי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי פודינג ריבס השישי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורש מיץ תפוזים, ביצה, אגוז מוסקט הקרקע, וקיצור. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך מרהיב. פאי פודינג ריבס, פאי פודינג ריבס, ו פאי פודינג ריבס אני דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך קרום: בקערה בינונית, לשלב את 2 1/2 כוסות קמח 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים בקיצור עד שנוצרים פירורים גסים. מערבבים במים, חומץ וביצה 1. יוצרים בצק לכדור ומרדדים ל -2 סיבובים בעובי 1/8 אינץ'. השתמש באחד כדי לכסות את החלק התחתון והדפנות של תבנית פאי בגודל עשרה אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חומץחומץ
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
4
להכנת מילוי: בקערה גדולה מקציפים את הביצים שנותרו עד שהן עבות וקלות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שלב קמח, סוכר, מלח ואגוז מוסקט. מקפלים לתוך הביצים. מערבבים פנימה חמאה ומיץ תפוזים עד שהתערובת חלקה. מקפלים פנימה ריבס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ריבסריבס
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
6
יוצקים לקליפת עוגה; מכסים את החלק העליון של העוגה בקליפת העוגה שנותרה. מלחץ קצוות יחד ולחתוך חריצים במעטפת עליונה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
7
אופים בתנור שחומם מראש ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 15 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).ממשיכים לאפות את הפשטידה בטמפרטורה זו למשך 35 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!