פאי פילו דלעת מתובל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 306 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אגוז מוסקט בתוספת, דלעת סקווש, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, הליבוט ההודי מתובל בפילו, ו פאי פילו בשר מתובל (Tortière).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו מעוטר גיליון נייר קלף.
Placepumpkin, לחתוך בצד למטה, על קלף.
אופים עד מאוד רך, על 1 שעה. מגניב.
לגרוף בשר דלעת למעבד; להשליך את העור.
מערבבים קינמון, זנגביל, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט בקערה קטנה.
Addhalf של תערובת קינמון כדי דלעת מעבד.
מוסיפים סוכר חום, ביצים, חלב, שמנת, קורנפלור, וניל ומלח. Processuntil חלקה מאוד. לעשות קדימה: מילוי יכול bemade 1 יום קדימה.
העברה לקערה גדולה, כיסוי, וצינה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 425°f. חמאה קלה בקוטר 9 אינץ ' מחבת טארט withremovable התחתון.
מניחים אפיית אפייה מעוטרת בתנור כדי לחמם. מערבבים 2 כפות סוגר לתוך תערובת קינמון שנותר.
שכב 1 סדין פילו על משטח עבודה נקיומברשת קלות עם חמאה (לשמור על השארהגיליונות phyllo מכוסה מגבת לעטוף פלסטיק כדי למנוע ייבוש).
מפזרים 1scant תערובת קינמון overphyllo כפית. חזור 4 פעמים עם פילו, חמאה, ותערובת namon. סדר סיר מוערמים טארט phylloin, בעדינות לחיצה ומאפשרתצדדים ארוכים לתלות מעל קצה המחבת. תהליך Repeatlayering עם 5 הנותרים phyllosheets. סדר פילו מרוצף מוערמים atopfirst יריעות כך פינות תלויות מעל pointin כיוונים מנוגדים.
רול overhang ב לעצב את הקרום.
מניחים עוגה על גיליון אפייה חם bake10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור to375°F ואופים עד בודק מוכנס intocenter של מילוי יוצא נקי, 40 עד 45minutes. מגניב לפחות 20 דקות. Gratenutmeg מעל ומגישים חמים.
למנה: 349.6 קלוריות קלוריות קלוריות, 29.6% קלוריות משומן,
5 גרם שומן, 6.0 גרם שומן רווי, 10