קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פאי פיסטוק קוקוס

פאי פיסטוק קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. המתכון הזה מ טעם הבית דורש חמאה, תוספת מוקצפת, תערובת פודינג פיסטוק וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 16%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פאי אבוקדו-ליים עם קרם קוקוס וקרום פיסטוק, ביסקוטי קוקוס-פיסטוק, ו לעיסת קוקוס פיסטוק.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו קוקוס וחמאה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי. מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות או עד לקבלת יציבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בקערה קטנה מקציפים חלב ותערובות פודינג למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך.
4
מורחים 1-1 / 2 כוסות על קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
מקפלים תוספת מוקצפת לפודינג שנותר; מורחים על פשטידה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
פלפל ארבולפלפל ארבול
6
מפזרים פיסטוקים אם רוצים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח טארט סבתא סמית ' וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמין לגימה נוספת.