פאי פירות יער מעורב עם יוגורט ללא לקטוז
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. אם יש לכם ענפי מנטה, קרקרים, יוגורט וניל ללא לקטוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו יוגורט ברי מעורב עם שקדים, פירות יער מעורבים יוגורט פרפה, ו יוגורט קפוא ברי מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל צלחת פאי 9 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick. בקערה בינונית, לשלב zwieback מרוסק דק וסוכר חום.
מוסיפים ביצה לבנה וחמאה מומסת; מערבבים עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת באופן שווה על הצד התחתון ומעלה של צלחת עוגה מוכנה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד קצה הוא השחמה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
בינתיים, עבור זיגוג, בסיר קטן, פירות להמיס להפיץ על חום בינוני-נמוך.
העברה לקערה גדולה; מגניב מעט.
מורחים יוגורט לצלחת פאי מצופה קרום. בקערה גדולה, בעדינות לזרוק פירות יער ופירות להפיץ. כפית על יוגורט. כיסוי וצינה במשך 3 עד 6 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, מקשטים עם נענע טרי.