פאי פקאן פרימיום
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . אם יש לכם מלח, פקאן, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, סנגריה אדומה פרימיום של קתי, ו פרמיה Tres Leches עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
Par-אופים קרום העוגה האהוב עליך (או תוצרת בית או בחנות קנה) בתנור 350 מעלות במשך כ 20 דקות או עד שזה רק בקושי מתחיל חום.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף whisk, לנצח את הביצים במהירות בינונית במשך כ 30 שניות, עד קצף.
מוסיפים את סירופים הקארו, סירופ מייפל, מלח ווניל, ומכים בערך דקה אחת במהירות בינונית עד לשלב טוב.
מוסיף את הקמח וחמאה מומסת
מניחים את הפקאן בקרום העוגה האפוי ושופכים את התערובת על הפקאן.
אופים את העוגה במשך 40 דקות.
טיפ: כדי לקבוע מתי העוגה מוכנה, הזז בעדינות את העוגה. אם המרכז הוא מוצק ולא להתנועע, אז זה מוכן.