פאי פקאן שוקולד קנטאקי
ניתן להכין את המתכון של פאי פקאן שוקולד קנטאקי בתוך כ-55 דקות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלבון ביצה, חלמונים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי האוכל הדרומי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 23% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קנטאקי פקאן פאי , קנטקי פקאן פאי ופאי קנטאקי פקאן .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את הביצים, החלמונים, הסוכר החום, סירופ התירס, החמאה, הבורבון אם רוצים, וניל ומלח. מערבבים פנימה אגוזים.
מברישים את קליפת הבצק בחלבון ביצה.
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. טפטפו על פשטידה ממש לפני ההגשה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי שוקולד פקאן עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ריזלינג של Vineyards Late Harvest. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![כרמים ריזלינג מאוחר בציר]()
כרמים ריזלינג מאוחר בציר
צבעו צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החך ומביע טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח גרני סמית חמוץ וחלת דבש. סיומת ארוכה מציגה את האיזון המושלם בין מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמינה לגימה נוספת.