פאי צימוקים חמוציות פתיתים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו לנסות פאי צימוקים חמוציות פתיתים. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חמוציות, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טארט אגוזי חמוציות פתיתים, פשטידת סיר עוף שמנת עם קרום פתיתי, ו קיש פטה תרד עם קרום בצק פילו מתקלף עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר, שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים בהדרגה מים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים חמוציות וצימוקים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מתחילה לרתוח. מבשלים ומערבבים 12 דקות יותר או עד שהם מסמיכים וחמוציות קופצות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון. מגניב מעט.
קו 9-ב. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ כדי 1 ב. מעבר לקצה הצלחת.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה.
חותכים פתחי אוורור באמצעות חותכים דקורטיביים.
מניחים מאפה עליון מעל המילוי. מסדרים מעל גזרות מאפה. לקצץ, חותם וחליל קצוות.
מברישים מאפה בביצה; מפזרים סוכר. מכסים את הקצוות ברפיון בנייר כסף.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20 דקות. להפחית את החום כדי 350 מטען.
הסר נייר כסף; אופים 15-20 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מצננים על רשת.