פאי קולקאנון מוזהב
מתכון עוגת קולקנון זהב יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 25 שעות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו ביצים, כרוב, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Colcannon, Colcannon, ו Colcannon (מתכונים דומים).
הוראות
כרוב קיטור בספינת קיטור להגדיר מעל מים רותחים, מכוסה, עד רק מכרז, 15 עד 25 דקות.
הסר את המכסה, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים עלים.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
בעוד כרוב הוא מהביל, לקלף ורבע תפוחי אדמה. בנדיבות לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים בסיר 3-4 ליטר ולהוסיף 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, ומבשלים במהירות, מכוסה חלקית, עד מכרז, 25 עד 30 דקות.
מסננים תפוחי אדמה היטב מחית בקערה גדולה עם 3 כפות חמאה. מערבבים בכרוב, בצל ירוק, ומלח ופלפל לפי הטעם. קר לחמם ולערבב בביצה.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה.
מברשת צלחת עוגה עם קצת חמאה.
מורחים תערובת תפוחי אדמה באופן שווה בצלחת ומברשת עם שאר החמאה.
אופים עד הזהב, כ -35 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
* פאי ניתן להרכיב 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, ואז לכסות ולהירגע. אפשר 10 דקות נוספות כדי לקבל את העוגה זהב אם הוא הולך ישר מן המקרר לתוך התנור.