פאי קרם בנוקוס
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת קרם Banoconut יכולה להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 408 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. לכו לחנות וקנו קוקוס, חלב, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. האוכל הביא לך אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת קרם Banoconut, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק לעגול בקוטר של כ-12 אינץ 'ועובי של 1/4 אינץ'. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם הבצק ולקפל את עודף מתחת לעצמו, crimping את הקצוות כדי לאטום. פירס את בסיס הקרום עם מזלג מספר פעמים, קו עם פיסת נייר קלף, ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד שהבצק מתחיל להגדיר, כ -20 דקות.
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף ולהמשיך לאפות עד הבצק יבש מעט חום, כ 25 דקות יותר.
חותכים בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' וחופפים כדי למלא את החלק התחתון של קרום מקורר; להפריש.
מניחים קורנפלור בקערה בינונית ומקציפים ב 1/2 כוס החלב, ואז החלמונים, עד incorporated ו smooth.In סיר גדול מקציף יחד חלב קוקוס, סוכר, מלח וחלב שנותר ומביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, לאט לטאטא בתערובת חלמון ולהפחית את החום בינוני נמוך. באמצעות מרית גומי, כל הזמן לערבב לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי למנוע חריכה; לבשל עד התערובת מגיעה 82° על מדחום קריאה מיידית, על 5 עד 10 דקות.
יוצקים פודינג חם לתוך קרום העוגה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 15 דקות. לאחר קרירות, מכסים ומקררים עד מוצק ומקורר, לפחות 30 דקות או עד 12 שעות.לציפוי:כאשר מוכן לשרת, לשלב קרם ואבקת סוכר בקערת ערבוב מקורר שוט עד פסגות בינוניות טופס.
מורחים באופן שווה על פני השטח של העוגה ומפזרים קוקוס קלוי על שמנת.
מגישים מיד או להירגע עד 8 שעות.