פאי קרם קוקוס-O-Neer קרם מרנג פאי
פאי-או-ניר קרם קוקוס עוגת מרנג הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קורנפלור, וניל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 17%. מתכונים דומים: פאי קרם קוקוס-O-Neer קרם מרנג פאי, עוגת קוקוס ללא בישול, ו עוגת פודינג קוקוס.
הוראות
עם מזלג, זין תחתון וצדדים של מאפה unbaked במחבת במרווחים של 1 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד להזהבה, 15 עד 20 דקות.
לפזר קוקוס על החלק התחתון של מאפה.
במחבת 2-3 ליטר, מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס קורנפלור, חלב וחלמון ביצה עד מעורבב היטב. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, 10 עד 15 דקות.
בקערה קטנה, לערבב נותר 1/3 כוס סוכר 1/2 כפיות קורנפלור.
בקערה עמוקה, עם מיקסר על מהירות גבוהה (השתמש מצורף whisk אם זמין), להכות חלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ומלח עד קצף מאוד.
הוסף תערובת עמילן סוכר, 1 כף כל 30 שניות, ולהמשיך להכות עד מרנג מחזיקה פסגות נוקשה, מבריק.
מרנג בכפית על מילוי פאי חם. עם מרית, להפיץ מרנג באופן שווה עד שולי קליפה עוגה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד מרנג הוא השחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
תן לפאי להתקרר על מדף בערך 3 שעות.
חותכים לפרוסות ומגישים, או להפוך קערה גדולה על עוגה (זה לא צריך לגעת מרנג) ולהירגע עד 1 יום.