פאי ריבס דובדבן
אם יש לך דובדבנים טארט, סוכר, טפיוקה בישול מהיר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פאי דובדבן ריבס, דובדבן ריבס פאי גלגלים, ו פיצה דובדבן קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבן) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הריבס, הסוכר, הדובדבנים, הטפיוקה וצבעי המאכל אם תרצו; מערבבים בעדינות ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
בינתיים חותכים גיליון מאפה לשניים. על משטח מקומח קלות, מרדדים חצי אחד כך שיתאים ל -7 אינץ'. צלחת פאי.
מעבירים מאפה לצלחת פאי; הוסף מילוי.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה.
מניחים מעל מילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
אופים בחום של 400 דקות במשך 40-45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.