פאי שיפון לימון קפוא
מתכון זה מ רשת מזון דורש תוספת מוקצפת, תערובת תוספת מוקצפת, לימון וקרד לימון. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: פאי לימון קפוא, פאי לימון קפוא, ו פאי שיפון לימון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במיקסר מעמד או במיקסר ידני מקציפים 1/2 כוס חלב ומערבבים תוספת מוקצפת יבשה בקערה גדולה למשך 4 דקות, או עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. הניחו בצד. בקערה גדולה אחרת מקציפים 1 צנצנת לימון, תערובת פודינג לימון, ונותרים 1/2 כוס חלב למשך 2 דקות, או עד לקבלת תערובת חלקה ומתחילה להסמיך. מקפלים תערובת ציפוי מוקצפת לתערובת פודינג לימון. כף לקרום פאי.
מורחים מעט מופשר מוקצף מעל תערובת לימון. מערבולת שנותרה לימון לימון דרך ציפוי מוקצף. מקפיאים 30 דקות לפני ההגשה. מקשטים פאי בפרוסות לימון מסוכרות, אם רוצים.
חותכים לימון נקי ויבש לפרוסות דקות מאוד. בעזרת מברשת מאפה מצפים באופן שווה את שני צידי כל פרוסה בחלבונים.
מפזרים סוכר ומניחים להתייבש על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות נחש נהר קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.