המתכון האהוב על עוגת תפוחים הולנדית מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתאים ל-8 ומחירו 61 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תפוחים טארט, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: פאי תפוחים הולנדי מועדף, הולך הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית נקבה, ו תינוק הולנדי תפוח (או פנקייק תפוחים גרמני).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר החום, שיבולת השועל והחמאה; מניחים בצד 1 כוס לציפוי. לחץ על תערובת הפירורים שנותרה ל -9 אינץ ' לא משומן. צלחת עוגה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
למילוי, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמים בסיר גדול עד לקבלת תערובת חלקה; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תפוחים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
תפוח
4
יוצקים לקרום; למעלה עם תערובת פירורים שמורה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהקרום מזהיב. מצננים על רשת.