קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים הפוך

פאי תפוחים הפוך
זה עובד טוב כמו קינוח. . אם יש לך חצאי פקאן, קמח, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו פאי תפוחים הפוך, סנגריה הפוכה לגמרי., ו עוגות חמוציות מסובכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F. בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', מערבבים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים באופן שווה בתחתית צלחת העוגה. סדר פקאן על תערובת. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, הצבת קרום תחתון מעל תערובת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
בקערה קטנה, מערבבים סוכר מגורען, קמח וקינמון. מסדרים חצי פרוסות תפוח בצלחת פאי מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים חצי תערובת סוכר. חזור עם שאריות פרוסות תפוח ותערובת סוכר. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מניחים עוגה על גיליון נייר על מתלה תנור באמצע בתנור; אופים 8 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F; אופים 35 עד 45 דקות יותר או עד תפוחים רכים קרום הוא חום זהוב. מיד להפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מקום המגיש צלחת במהופך על עוגה; להפוך צלחת הגשה צלחת עוגה מעל.
8
הסר צלחת עוגה.
9
מגישים חם או מגניב עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי