פאי תפוחים הפוך
זה עובד טוב כמו קינוח. . אם יש לך חצאי פקאן, קמח, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו פאי תפוחים הפוך, סנגריה הפוכה לגמרי., ו עוגות חמוציות מסובכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', מערבבים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס.
מורחים באופן שווה בתחתית צלחת העוגה. סדר פקאן על תערובת. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, הצבת קרום תחתון מעל תערובת במחבת.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר מגורען, קמח וקינמון. מסדרים חצי פרוסות תפוח בצלחת פאי מצופה קרום.
מפזרים חצי תערובת סוכר. חזור עם שאריות פרוסות תפוח ותערובת סוכר. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
מניחים עוגה על גיליון נייר על מתלה תנור באמצע בתנור; אופים 8 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F; אופים 35 עד 45 דקות יותר או עד תפוחים רכים קרום הוא חום זהוב. מיד להפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר.
מקום המגיש צלחת במהופך על עוגה; להפוך צלחת הגשה צלחת עוגה מעל.
מגישים חם או מגניב עם קצפת.