פאי תפוחים ואגסים מתובל
פאי תפוחים ואגסים מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 807 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פאי תפוחים ואגסים מתובל, רוטב תפוחים מתובל-אגס, ו עוגות תפוחים ואגסים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את הקמח, סוכר, ומלח יחד בקערה בינונית. לשפשף 1/4 כוס חמאה לתוך החומרים היבשים עם האצבעות שלך עד נספג לחלוטין. לאחר מכן לשפשף את החמאה שנותרה עד שהוא דומה קמח תירס מעורבב עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה. (אם זה נעשה חם ודביק, מקררים אותו כדי להירגע.)
הכה את הביצה עם 3 כפות של המים; ואז לטפטף אותו באופן שווה על הבצק. מערבבים קלות את הבצק יחד עם מזלג. (הבצק צריך רק להחזיק יחד כאשר אתה לסחוט אותו יחד, עם כמה חתיכות יבש מתפורר.) אם הבצק יבש באמת, מפזרים אותו עם כף סופית של מים. (כדי להפוך את הבצק במעבד מזון, ראה להלן.)
מחלקים את הבצק לשניים ועוטפים כל מחצית בניילון נצמד וצורה לדיסקים. מקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים. (הבצק יכול להיות קפוא במשך 2 חודשים. להפשיר בצק במקרר הלילה.)
דק מגררים את גרידת הלימון ומניחים בצד. לקלף, הליבה ולאחר מכן לחתוך את התפוח והאגס לפרוסות 1/2 אינץ'. לסחוט את מיץ לימון על הפרי, ואז לזרוק פירות עם סוכר, קינמון, זנגביל, מלח ואגוז מוסקט.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפרי ומבשלים, ערבוב עד הסוכר מתמוסס ומיצים מבשלים, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, חשוף, עד הפרי מרכך ואת המיצים להתאדות כמה, כ 10 דקות. באופן שווה לערבב את הקמח לתוך הפרי; ואז לבשל כדקה יותר כדי לעבות את המיצים מעט. מערבבים את גרידת וניל ולימון; ולהסיר מן החום. (המילוי צריך להיות דומה compote הדוק.) מגניב לגמרי.
אבק קל את משטח העבודה עם קמח.
מגלגלים דיסק בצק למעגל 11 עד 12 אינץ'.
להעביר את הבצק למחבת פאי זכוכית 9 אינץ '(ראה תמונה), זמירה כך שהוא תלוי על 1/2 אינץ ' מעבר לקצה המחבת. ממלאים את הקרום עם הפרי מוכן כך שהוא מתעטף מעט במרכז.
מגלגלים את הבצק הנותר למעגל 12 אינץ'.
צחצח את קצה הקרום עם חלק מהביצה.
מגלגלים את הבצק על המערוך ומניחים אותו על הפרי כך שהוא תלוי מעבר לקצה של מחבת הפאי בכ-1/2 אינץ'. לקצץ קרום במידת הצורך, שמירה על שאריות עבור קישוטים או תיקון, במידת הצורך. מקפלים את קצה הקרום העליון מתחת לתחתית, ולאחר מכן לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
חותכים שאריות גזוז לעיצובים אם תרצה ולהניח בצד. חליל הקרום על ידי לחיצה על אצבע לתוך הקרום נגד האצבע והאגודל של היד השנייה כדי לעשות רושם אפילו. חזור על כל 1/2 אינץ ' סביב העוגה כדי ליצור קצה פרוע (ראה תמונה). מקררים את העוגה לפחות 20 דקות.
בינתיים, מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור וחום ל 425 מעלות F.
מברשת פאי עם ביצה במקום לחתוך בצק עיצובים על גבי אם תרצה.
חותכים 6 עד 8 פתחי קיטור קטנים לתוך החלק העליון של הבצק.
מניחים עוגה על תבנית אפייה ומבשלים 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
אופים עד הקרום (הן למעלה והן למטה) הוא חום זהוב, כ 50 דקות יותר. אם הקצוות מתחילים חום מהר מדי, לחתוך מגן עוגה מתוך פיסת נייר אלומיניום לכסות את הקצוות (ראה תמונה). מגניב על מדף.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר עם קצפת או גלידה. שמור עוגה, מכוסה, בטמפרטורת החדר ליום, או לקרר עד ארבעה.