קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי תפוחים כפרי עם דובדבנים מיובשים

פאי תפוחים כפרי עם דובדבנים מיובשים
פאי תפוחים כפרי עם דובדבנים מיובשים עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. לקינוח הזה יש 231 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר חום, דבש, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי תפוחים עם דובדבנים מיובשים, פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים מיובשים, ו סלט פריסטה ותפוחים עם דובדבנים מיובשים ואגוזי מלך.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הקרום שמים בקערה של מעבד מזון את קמח המאפה מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען ומלח ודופקים 3 פעמים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קרוםקרום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה ואת הדופק על 12 פעמים, עד שאתה מקבל מרקם כמובן חצץ. בקערה קטנה משלבים את החלב ואת מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
מיםמים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת החלב-מים ודופקים פי 3 עד 5 יותר לאיחוד. טפחו את הבצק לסיבוב בגודל 4 אינץ ' ועטפו בניילון.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מקום במקפיא במשך 10 דקות, או לעשות קדימה לקרר עד 1 יום.
6
בינתיים, לחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס, ולהכין את המילוי. ליבה את התפוחים וחותכים אותם לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. בקערה גדולה זורקים את פרוסות התפוחים עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
7
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ואז מפזרים פנימה את עמילן התירס, הסוכר החום והקינמון וזורקים עד שהתפוחים מצופים באופן אחיד. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
8
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק המצונן לעיגול גדול בקוטר של כ -9 סנטימטרים. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ועוטפים את הבצק מעל המערוך, מעבירים אותו לתבנית האפייה המוכנה. אם הבצק נשבר, תיקון זה עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
9
מסדרים את תערובת התפוחים בתלולית במרכז הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 עד 2 אינץ'. מקפלים את הגבול מעל המילוי. זה יהיה רק לכסות את המילוי באופן חלקי ולא צריך להיות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
10
אופים את הפשטידה בחום של 425 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס, שומרים את הפשטידה בתנור כל הזמן ואופים עוד 40 דקות, עד שהתפוחים רכים והקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בקערה קטנה מערבבים יחד את הדבש והמים הרותחים ליצירת זיגוג. בסיום הפשטידה מוציאים אותה מהתנור ומברישים את זיגוג הדבש על כל החלק העליון של הפרי והקרום.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
פירותפירות
דבשדבש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
12
מעבירים לצלחת להתקרר מעט.
13
חותכים ל -6 טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג

פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג קציר מאוחר הם בחירה מצוינת לעוגת תפוחים. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. זונין פרוסקו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
זונין פרוסקו
זונין פרוסקו
זוכה מדליית זהב: תחרות היין הבינלאומית בלוס אנג ' לס 2014מאוד מאוזן ומושך, עם תו השקדים העדין ביותר האופייני לפרוסקו. אפריטיף מעולה, ניתן להגיש אותו גם לאורך כל הארוחה - כולל קינוח-כל עוד המנות אינן בטעם חזק מדי.