פאי תפוחים מאת סבתא אופל
פאי תפוחים על ידי גרנדמן אופל עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם קינוח זול מאוד. גשו לסופר וקנו מים, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 9023 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו סופגניות אפויות פאי תפוחים, פאי תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). ממיסים את החמאה בסיר. מערבבים קמח ליצירת עיסה.
מוסיפים מים, סוכר לבן וסוכר חום ומביאים לרתיחה. הפחיתו את הטמפרטורה והניחו להתבשל.
הניחו את הקרום התחתון בתבנית שלכם. ממלאים תפוחים, תלויים מעט. מכסים בקרום עבודה סריג. שופכים בעדינות את נוזל הסוכר והחמאה על הקרום.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. הפחיתו את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממשיכים לאפות 35 עד 45 דקות, עד שהתפוחים רכים.