פאי תפוחים מתובל
פאי תפוחים מתובל לוקח בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר גלגלית זהב, מיץ לימון כף, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו פאי תפוחים קרמל מתובל, פאי תפוחים מתובל דלעת, ו פאי תפוחים מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
לקלף, הליבה ורבע את התפוחים, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות 1cm. לזרוק יחד עם מיץ לימון, ואז לטחון יבש עם נייר מטבח, כך העוגה לא מימי מדי. אם אתה משתמש תרמילי הל כולו, לפצל לפתוח את הקליפה, להסיר את הזרע מבפנים לטחון באמצעות עלי ומרגמה.
מערבבים לתוך התפוחים עם קמח וסוכר, ואז לזרוק כדי לקבל הכל מצופה.
חותכים שליש מאפה לחלק לשני חלקים. אבק קצת קמח על משטח עבודה, ואז לגלגל את החתיכה הגדולה יותר כדי בערך 28 ס " מ רחב ועבה כמו מטבע 1. הרם את הבצק (נסה באופן רופף גלישת סביב מערוך) ולהתפשט על החלק התחתון של צלחת פאי 22 ס " מ.
מרדדים את החתיכה הקטנה יותר של מאפה קצת יותר גדול מהחלק העליון של העוגה.
לערום את התפוחים בפנים ולצייר סביב שולי העוגה עם חלב. הרם את המעגל הקטן יותר של מאפה על גבי. לחץ למטה כדי לאטום את העוגה, ולאחר מכן לקצץ סביב קצה העוגה עם סכין חדה להשליך את הבצק העודף. השתמש באצבעות שלך כדי להזניח סביב העוגה וליצור קצה crimped.
הפוך כמה חריצים במאפה כך קיטור יכול לברוח, ואז מברשת בכל רחבי עם חלב ומפזרים עם סוכר נוסף.
אופים במשך 20 דקות, ואז להפחית את התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז 5 ומבשלים 50 דקות-1hr עד המאפה הוא זהב פריך. אם זה מתחיל להחשיך יותר מדי, לכסות בנייר כסף, אבל לוודא שאתה מבשל את זה נחשף עבור 10 דקות הסופי, כך המאפה יכול פריך.
מגישים חם או קר עם קצפת, גלידה או פודינג.