פאי תפוחים עמוק
פאי תפוחים עמוק עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חלקות שלמות, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי תפוחים עמוק, פאי תפוחים עמוק, ו פשטידת תפוחים עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות.
חותכים כל רבעון תפוח בשלישים לרוחב ולשלב בקערה עם החזה, מיצים, 1/2 כוס סוכר, קמח, מלח, קינמון, אגוז מוסקט ו allspice.
מרדדים חצי בצק העוגה (ראה נכון) ו לעטוף אותו על מחבת העוגה להאריך על 1/2 אינץ ' מעל השפה. אל תמתחו את הבצק; אם הוא קטן מדי, פשוט תחזירו אותו על הלוח ותגלגלו אותו מחדש.
ממלאים את העוגה בתערובת תפוחים.
מברשת את קצה piecrust התחתון עם ביצה לשטוף כך הקרום העליון לדבוק. למעלה עם הקרום השני לקצץ את הקצוות על 1 אינץ ' מעל השפה. הכנס את קצה הקרום העליון מתחת לקצה של הקרום התחתון ו crimp את השניים יחד עם האצבעות או מזלג.
מברשת את כל הקרום העליון עם לשטוף את הביצה, מפזרים 1 כפית סוכר לחתוך ארבעה או חמישה חריצים.
מניחים את העוגה על מחבת ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד הקרום הוא השחמה ואת המיצים מתחילים לבעבע החוצה.
קוביות החמאה ולהחזיר אותו למקרר בזמן שאתה מכין את תערובת הקמח.
מניחים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק כמה פעמים לערבב.
מוסיף את החמאה וקיצור. דופק 8 עד 12 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ודופקים את המכונה עד שהבצק מתחיל ליצור כדור. לזרוק על לוח מקומח ולהתגלגל לכדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מגלגלים כל חתיכה על לוח משוריין היטב לעיגול, מתגלגלים מהמרכז לקצה, מסתובבים ומעיפים את הבצק כדי לוודא שהוא לא נדבק ללוח. מקפלים את הבצק לשניים, מניחים במחבת ומתפתחים כדי להתאים את המחבת. חזור עם הקרום העליון.