פאייה יכולה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם מלח, שמן זרעי ענבים, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-Paellan entre-autres, ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הזעפרן למים חמים 1/2 כוס ולתת לו לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר לו " בלום."
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מחממים את שמן הגפן על פני חום בינוני-גבוה במחבת סאוט 8 ליטר, מחממים את צ ' וריסו מכל הצדדים ומסירים אותו לצלחת שירות. חום את חתיכות העוף ולהסיר לאותו מגש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הבצל למחבת ו לטגן עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף את השום ולבשל בעדינות עד מתרכך, ניטור כדי לוודא שזה לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את היין הלבן ומאפשרים לרובו להתאדות. מערבבים בפפריקה, פטרוזיליה, 1/2 כוס זעפרן פורח, ומניות עוף, ומביאים לרתיחה עדינה. החזירו את הצ ' וריסו והעוף למחבת. מערבבים את האורז, מלח ופלפל ולהפחית את החום עד בינוני. קוק חשף ללא ערבוב במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המולים לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ספגטי מיובש בקופסה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו לבשל עד מולים פתוחים, על 7 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם מגש השירות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
6
מוסיפים את השרימפס לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם הופכים לורודים ואטומים, בערך 5 דקות, ואז מסירים את השרימפס לצלחת שירות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
כפית את הפאייה לתוך קערה גדולה ומפזרים כוסברה טרי. מסדרים את השרימפס והמולים למעלה.