פאייה באביב ירקות יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן זית, מרק עוף, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: פאייה ירקות האביב, פאייה ירקות האביב, ו פאייה באביב-ירקות.
הוראות
1
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את פימינטוס, עגבניות, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מערבבים את האספרגוס, אפונה, ארטישוק ושעועית. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תוספות, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות לפני ההגשה.
8
המלצת יין: סוביניון בלאן הוא כמעט לבד ביכולתו להתאים הן ארטישוק ואספרגוס, שני מאכלים מטרידים בדרך כלל ליינות. חריף, אך מאוזן, סוביניון בלאן מניו זילנד זה מה שאתה רוצה כאן.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות