קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פאייה בסגנון ספרדי

פאייה בסגנון ספרדי
המתכון פאלן בסגנון ספרדי מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. מנה עיקרית זו כוללת 281 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם פפריקה, רצועות פלפל, רצועות פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו פאייה בסגנון ספרדי, פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנית, ו ספרדית פאייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית - גבוהה מבשלים נקניק ועוף בשמן למשך 5 דקות או עד שהנקניק השחמה קלה והעוף כבר לא ורוד, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3
מסננים במידת הצורך.
4
מערבבים אורז ובצל. מבשלים עד שהבצל רך והאורז משחים קלות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים את המרק, העגבניות, הפפריקה, הקאיין, המלח והזעפרן. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מערבבים פנימה את השרימפס, הפלפלים והאפונה. מכסים ומבשלים 10 דקות יותר או עד שהאורז רך, השרימפס הופך ורוד ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וינה הרמיניה טמפרניו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
וינה הרמיניה טמפרניו
וינה הרמיניה טמפרניו
יין נקי מאוד מובנה, מראה את הניואנסים של ההזדקנות שלה אלון אמריקאי חדש. פירות כהים עזים עם ניחוחות של פירות בשלים וליקריץ עם תווי וניל האופייניים להזדקנות אלון אמריקאית. נדיב ומאוזן.