פאייה מזווה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם סרטנים, דיונון תינוק, חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. וזה די טוב. מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres.
הוראות
1
שים את חוטי הזעפרן לתוך מחבת קטנה על חום בינוני עם שרי ולחמם אותם, לא נותן את הנוזל לבוא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחממים את השמן במחבת רחבה וכבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצל והטחון לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים דקה בערך יותר. מערבבים את האורז, מעיל את הדגנים בשמן, ולאחר מכן מוסיפים את הסרטנים, דיונון תינוק, חזיר ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
שום
דגנים
שרימפס
דיונון
אפונה
חזיר
אורז
שמן בישול
6
מערבבים לשלב.
7
מחממים את ציר העוף בסיר קטן מעל חום בינוני, או מרכיבים את התרכיז או הקוביות במים רותחים. מערבבים בתערובת השרי והזעפרן ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
זעפרן
שרי.
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיף את תערובת המניות לאורז ולהביא אותו לבועה, ואז להפוך את החום למטה כדי רתיחה נמוכה, אבל להשאיר חשוף.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
9
מבשלים בלי לערבב במשך 15 עד 20 דקות, ועד אז האורז צריך לספוג את הנוזל להיות רך. מערבבים בעדינות עם מזלג כדי להפריד את הדגנים, ולבדוק את התיבול, הוספת מלח, במידת הצורך.