המתכון פאייה מעורבת יכול לספק את התשוקה האירופית שלך סביב 30 דקות. למנה העיקרית הזו יש 384 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך חזה עוף, מרק עוף, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 68%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאייה מעורבת, פאייה לארבעה; תבשיל פירות ים מעורב ספרדי נפלא, ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו עוף בשמן עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מטגנים בצל עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את המרק, האורז והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-18 דקות או עד שהאורז רך.
פאלן בתפריט? נסה להתאים עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. האסינדה לופז דה הארו טמפרנילו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
האסינדה לופז דה הארו טמפרנילו
היישון הקצר שלו, 3-4 חודשים בחביות חדשות, מספק את מורכבות היין, המלווה פירות אדומים וניחוחות ליקוריץ האופייניים לזן. יין טעים, עשיר בטעמים פירותיים עם מבנה טאנין מתוק שמשאיר טעם לוואי ארוך.