קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פאייה מעורבת

פאייה מעורבת
המתכון פאייה מעורבת יכול לספק את התשוקה האירופית שלך סביב 30 דקות. למנה העיקרית הזו יש 384 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך חזה עוף, מרק עוף, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 68%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאייה מעורבת, פאייה לארבעה; תבשיל פירות ים מעורב ספרדי נפלא, ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו עוף בשמן עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מטגנים בצל עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את המרק, האורז והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-18 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מערבבים פנימה את השרימפס, העגבניות, האפונה, הזיתים והעוף; מכסים ומבשלים 3-4 דקות או עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

פאלן בתפריט? נסה להתאים עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. האסינדה לופז דה הארו טמפרנילו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
האסינדה לופז דה הארו טמפרנילו
האסינדה לופז דה הארו טמפרנילו
היישון הקצר שלו, 3-4 חודשים בחביות חדשות, מספק את מורכבות היין, המלווה פירות אדומים וניחוחות ליקוריץ האופייניים לזן. יין טעים, עשיר בטעמים פירותיים עם מבנה טאנין מתוק שמשאיר טעם לוואי ארוך.