פאייה עוף-ו-רכיכה
פאייה של עוף וצדפות דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 468 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, פלפל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא די זול מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. מתכונים דומים: פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד, פאייה רכיכה עם פרגולה, ו אטריות אודון עם עוף, רכיכה וירקות.
הוראות
להרכיב את החומרים שלך. אם אין לך מחבת פאייה, השתמש במחבת nonstick 12 אינץ'. מחממים התנור ל 42
להביא את המרק ואת חוטי זעפרן כדי להתבשל בסיר קטן, אבל לא להרתיח. לכסות ולשמור על מרק חם.
מחממים את השמן במחבת (או במחבת פאייה) על חום בינוני, עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הנקניק והחום; מעבירים לצלחת.
מוסיפים את העוף למחבת ומבשלים, ערבוב, 4 דקות או עד השחמה.
מעבירים לצלחת עם הנקניקייה.
מוסיפים את השומר, פלפל, בצל, מלח, פלפל ושום למחבת ו לטגן 3 עד 5 דקות עד שהירקות רכים.
מוסיפים 1 כוס עגבניות ו 2 כפות של פטרוזיליה ומבשלים 1 דקה.
מערבבים את הפפריקה והאורז (הקפד לערבב היטב כך האורז סופג את שמן הזית). להחזיר את הנקניק והעוף למחבת ולהוסיף את המרק החם. מביאים את הפאייה לרתיחה, ערבוב מדי פעם, וממשיכים לבשל כ -3 דקות, עד שהוא כבר לא רך (אבל יש עדיין קצת מרק בתחתית המחבת).
הסר את המחבת מן החום ולסדר את השרימפס ומולים על גבי, התרפק על המולים לתוך האורז.
מפזרים את שארית 1/2 כוס עגבניות.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות, או עד פגזי mussel לפתוח. השליכו פגזים שלא נפתחו.
הסר מהתנור ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
בואו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר את האורז קיטור עד מכרז.
מפזרים את 2 כפות הפטרוזיליה הנותרות ומגישים מיד.