פאן בגריל עוף Bagnat
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל פאן Bagnat. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, בצל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאן באניה, פאן בגריל עוף Bagnat, ו אחד פאן לימון עוף עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות פטיש בשר, חזה עוף פאונד בין יריעות פלסטיק לעטוף עובי 3/4 אינץ'.
שלב 1/3 כוס שמן, 2 כפות מיץ לימון, herbes דה פרובנס, וחצי שום בשקית פלסטיק resealable גדול.
מוסיפים עוף לשקית; לנער מעיל עם מרינדה. צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 6 שעות.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
הסר עוף מן המרינדה; לנער את עודף.
מפזרים עוף במלח ופלפל. עוף גריל עד מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד. מגניב.
חותכים את העוף באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ'.
להקציף רסק אנשובי, הנותרים 4 כפות מיץ לימון, ואת השום שנותר בקערה קטנה. בהדרגה להקציף הנותרים 3/4 כוס שמן. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
חותכים את שתי כיכרות הלחם אופקית לשניים. משוך החוצה ולהשליך פירורים פנימיים רכים מן החצאים העליונים, עוזב 1/2 אינץ ' עבה פגז; טפטוף 1/4 כוס רוטב בפנים של כל ראש.
טפטוף 1/4 כוס רוטב מעל בתוך כל מחצית תחתונה; מפזרים 2 כפות צלפים בכל. מחלקים עוף, עגבניות, בצל וחסה בין כריכים. כיסוי עם צמרות, לחיצה קומפקטית. לעטוף כריכים בנייר כסף, ואז למקם מחבת כבדה או פחיות מזון על גבי לשקול למטה. מקררים לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)
חותכים כל כריך לרבעים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.
* תערובת עשב מיובש זמין בחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים. שילוב של טימין מיובש, בזיליקום, מלוח, זרעי שומר ניתן להחליף.