פאן קלוי קאובוי ריביי עם מנגולד שוויצרי מוקרם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות את קאובוי קלוי במחבת עם מנגולד שוויצרי מוקרם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1026 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 89 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, פירורי לחם פנקו, שמנת כבדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. נסו צלעות קאובוי בגריל עם מנגולד שוויצרי מוקרם ומאיר לימון, מנגולד שוויצרי מוקרם, ו מנגולד שוויצרי מוקרם עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קח מחבת ברזל יצוק והניח על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 2-ספירה של שמן זית ומוסיפים רוזמרין וטימין. עשבי התיבול יתחילו להתפצח כשהשמן מתחמם והשמן יושרה בטעם.
מוציאים את עשבי התיבול מהתבנית ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר. מתבלים היטב את עיני הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים לתבנית ומשחימים כ -4 דקות. הופכים את עין הצלעות ומכניסים את כל התבנית לתנור שחומם מראש, על המדף התחתון, למשך 12 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
הוסף עוד 2 דקות עבור בינוני.
מניחים מחבת מטגן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה וחמאה. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השום, הטימין ועלי הרוזמרין, ואת הפנקו ומערבבים לאיחוד. לאחר שפירורי הלחם קלויים, מתבלים במלח ופלפל.
מניחים סיר שמנת עם עלי דפנה, רוזמרין, טימין ושום על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום וסמיך. מסננים עלים במים רותחים מומלחים עד שהם נבולים.
מוציאים את המנגולד השוויצרי מהמים ומאפשרים לו להתנקז במסננת. דחפו עודפי מים מהמנגולד השוויצרי בעזרת כמה מגבות נייר. מניחים בצד לייבוש בטמפרטורת החדר.
כשמוכנים מוציאים עשבי תיבול ושום משמנת ומקפלים פנימה את המנגולד השוויצרי.
מוסיפים פרמזן, לפי הטעם, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לאחר סיום הסטייקים מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות.
מגישים על צלחת וסטייק עליון עם מנגולד שוויצרי מוקרם.
מקשטים בפירורי הלחם הקלויים, במיץ הלימון ומתבלים במלח.