קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פאן קלוי קאובוי ריביי עם מנגולד שוויצרי מוקרם

פאן קלוי קאובוי ריביי עם מנגולד שוויצרי מוקרם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות את קאובוי קלוי במחבת עם מנגולד שוויצרי מוקרם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1026 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 89 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, פירורי לחם פנקו, שמנת כבדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. נסו צלעות קאובוי בגריל עם מנגולד שוויצרי מוקרם ומאיר לימון, מנגולד שוויצרי מוקרם, ו מנגולד שוויצרי מוקרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
קח מחבת ברזל יצוק והניח על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים 2-ספירה של שמן זית ומוסיפים רוזמרין וטימין. עשבי התיבול יתחילו להתפצח כשהשמן מתחמם והשמן יושרה בטעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים את עשבי התיבול מהתבנית ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר. מתבלים היטב את עיני הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים לתבנית ומשחימים כ -4 דקות. הופכים את עין הצלעות ומכניסים את כל התבנית לתנור שחומם מראש, על המדף התחתון, למשך 12 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סטייק צלעותסטייק צלעות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הוסף עוד 2 דקות עבור בינוני.
7
מניחים מחבת מטגן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה וחמאה. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השום, הטימין ועלי הרוזמרין, ואת הפנקו ומערבבים לאיחוד. לאחר שפירורי הלחם קלויים, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים סיר שמנת עם עלי דפנה, רוזמרין, טימין ושום על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום וסמיך. מסננים עלים במים רותחים מומלחים עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוציאים את המנגולד השוויצרי מהמים ומאפשרים לו להתנקז במסננת. דחפו עודפי מים מהמנגולד השוויצרי בעזרת כמה מגבות נייר. מניחים בצד לייבוש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
כשמוכנים מוציאים עשבי תיבול ושום משמנת ומקפלים פנימה את המנגולד השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
11
מוסיפים פרמזן, לפי הטעם, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12
לאחר סיום הסטייקים מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מגישים על צלחת וסטייק עליון עם מנגולד שוויצרי מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
14
מקשטים בפירורי הלחם הקלויים, במיץ הלימון ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות