לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לנסות טוסט צרפתי של פנטון. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, שעועית וניל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאנטון פרנץ ' טוסט, פאנטון פרנץ ' טוסט, ו פאנטון פרנץ ' טוסט עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, הווניל וגרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
3
חותכים את הקרום מהחלק העליון והתחתון של הכיכר בעזרת סכין משוננת. פורסים את הכיכר ל -6 סיבובים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
4
מחממים 1 כף מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. טובלים 2 פרוסות לחם בתערובת הביצים ומניחים אותן מיד במחבת. מבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לתבנית אפייה וחוזרים על הפעולה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים את הטוסטים עד שהם מתחממים ומתפיחים מעט, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להגשה, העבירו את הטוסטים לפלטת הגשה גדולה או צלחות ואבקו בנדיבות עם סוכר הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
8
מגישים עם פירות יער במרינדה או תפוחים מזוגגים ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופ
9
בסיר קטן שלבו את הסוכר, שעועית הווניל והזרעים, זסט הדרים ומים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים בעדינות רבה עד לסירופ, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
מסירים מהאש ומוסיפים את מיצי ההדרים.
11
שלב את הגרגרים בקערה. מסננים את הסירופ החם מעל הגרגרים ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מגישים.
13
קולפים, ליבה וחותכים גם את התפוחים וגם האגסים לטריזים בגודל 3/4 אינץ'. בקערה בינונית זורקים את הפירות עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז ומקלות הקינמון ומערבבים עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
16
מוסיפים את הפירות, מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים, מנערים את התבנית לעיתים קרובות, עד שהם מזוגגים, כ -10 דקות. להעלות את החום גבוה, מוסיפים את מיץ תפוזים, ומבשלים עד הפרי הוא פירסינג בקלות עם סכין קילוף, על 1 דקה יותר. אם תרצה, הוסף את הקלבדוס. אם מבשלים על מבער גז, הטו בזהירות את התבנית לכיוון הלהבה כדי להבעיר את האלכוהול; אם מבשלים מעל אלמנט חשמלי, החזיקו גפרור ארוך ליד התערובת. מערבבים את התבנית על האש עד שהלהבה שוככת.