לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לנסות טוסט צרפתי של פנטון. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, שעועית וניל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאנטון פרנץ ' טוסט, פאנטון פרנץ ' טוסט, ו פאנטון פרנץ ' טוסט עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, הווניל וגרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
חותכים את הקרום מהחלק העליון והתחתון של הכיכר בעזרת סכין משוננת. פורסים את הכיכר ל -6 סיבובים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
4
מחממים 1 כף מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. טובלים 2 פרוסות לחם בתערובת הביצים ומניחים אותן מיד במחבת. מבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
רצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לתבנית אפייה וחוזרים על הפעולה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
אופים את הטוסטים עד שהם מתחממים ומתפיחים מעט, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להגשה, העבירו את הטוסטים לפלטת הגשה גדולה או צלחות ואבקו בנדיבות עם סוכר הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
8
מגישים עם פירות יער במרינדה או תפוחים מזוגגים ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופ
9
בסיר קטן שלבו את הסוכר, שעועית הווניל והזרעים, זסט הדרים ומים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים בעדינות רבה עד לסירופ, כ-25 דקות.
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז ומקלות הקינמון ומערבבים עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלי
16
מוסיפים את הפירות, מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים, מנערים את התבנית לעיתים קרובות, עד שהם מזוגגים, כ -10 דקות. להעלות את החום גבוה, מוסיפים את מיץ תפוזים, ומבשלים עד הפרי הוא פירסינג בקלות עם סכין קילוף, על 1 דקה יותר. אם תרצה, הוסף את הקלבדוס. אם מבשלים על מבער גז, הטו בזהירות את התבנית לכיוון הלהבה כדי להבעיר את האלכוהול; אם מבשלים מעל אלמנט חשמלי, החזיקו גפרור ארוך ליד התערובת. מערבבים את התבנית על האש עד שהלהבה שוככת.