לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לנסות טוסט צרפתי של פנטון. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, שעועית וניל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאנטון פרנץ ' טוסט, פאנטון פרנץ ' טוסט, ו פאנטון פרנץ ' טוסט עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, הווניל וגרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
סוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
חותכים את הקרום מהחלק העליון והתחתון של הכיכר בעזרת סכין משוננת. פורסים את הכיכר ל -6 סיבובים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
4
מחממים 1 כף מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. טובלים 2 פרוסות לחם בתערובת הביצים ומניחים אותן מיד במחבת. מבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לתבנית אפייה וחוזרים על הפעולה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים את הטוסטים עד שהם מתחממים ומתפיחים מעט, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
להגשה, העבירו את הטוסטים לפלטת הגשה גדולה או צלחות ואבקו בנדיבות עם סוכר הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
8
מגישים עם פירות יער במרינדה או תפוחים מזוגגים ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
חצאי אגסים בסירופ
9
בסיר קטן שלבו את הסוכר, שעועית הווניל והזרעים, זסט הדרים ומים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים בעדינות רבה עד לסירופ, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מסירים מהאש ומוסיפים את מיצי ההדרים.
11
שלב את הגרגרים בקערה. מסננים את הסירופ החם מעל הגרגרים ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מגישים.
13
קולפים, ליבה וחותכים גם את התפוחים וגם האגסים לטריזים בגודל 3/4 אינץ'. בקערה בינונית זורקים את הפירות עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז ומקלות הקינמון ומערבבים עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גרידה כתומה
רצועת קליפת לימון
16
מוסיפים את הפירות, מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים, מנערים את התבנית לעיתים קרובות, עד שהם מזוגגים, כ -10 דקות. להעלות את החום גבוה, מוסיפים את מיץ תפוזים, ומבשלים עד הפרי הוא פירסינג בקלות עם סכין קילוף, על 1 דקה יותר. אם תרצה, הוסף את הקלבדוס. אם מבשלים על מבער גז, הטו בזהירות את התבנית לכיוון הלהבה כדי להבעיר את האלכוהול; אם מבשלים מעל אלמנט חשמלי, החזיקו גפרור ארוך ליד התערובת. מערבבים את התבנית על האש עד שהלהבה שוככת.