קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאנטנס תפוח קרמל

פאנטנס תפוח קרמל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 739 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו יוגורט Fantans (עשוי במכונת לחם), חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בביצה, הבא 3 מרכיבים, ו 1 1/2 כוסות קמח לחם. הכה במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, 1 דקה או עד חלקה. בהדרגה לנצח קמח מחיטה מלאה מספיק קמח לחם שנותר כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (6 עד 8 דקות), זרועים משטח עם קמח לחם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 עד 55 דקות או עד הוכפלו בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בינתיים, להכין מילוי: להמיס 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף תפוחים והבא 2 מרכיבים, ו לטחון 4 עד 5 דקות או עד תפוחים הם פריך במכרז. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
7
רול לתוך מלבן 20-x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
התפשטות 8 כפות שנותרו. חמאה רכה על בצק. מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר מגורען וקינמון; מפזרים על חמאה, העליון עם פקאן ותערובת תפוח.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
חותכים את הבצק לרצועות 5 (12-x 4 אינץ'); מחסנית רצועות בצק. להחליף כל תפוחים ופקאנים שנופלים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
חותכים מחסנית לתוך מלבנים 6 (4-x 2-inch); חותכים כל מלבן במחצית לרוחב כדי ליצור ריבועים 12 (2-inch).
11
מניחים ריבועים מוערמים, לחתוך צדדים למעלה, לתוך כוסות של מחבת מאפין משומן קלות 12 כוס. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות עד 1 שעה או עד רולס לעלות על 3/4 אינץ ' מעל שפת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
בישול פולנטהבישול פולנטה
12
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר מהמחבת למתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הכן זיגוג: להביא חמאה 1/3 כוס סוכר חום 1/3 כוס לרתיחה ב 1-qt. סיר כבד מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
16
הסר מהחום; טפטוף על גבי לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'envelope active-שמרים יבשיםenvelope active-שמרים יבשים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים וחתוכים תפוחים Braeburn (כ -3 גדולים)קלופים וחתוכים תפוחים Braeburn (כ -3 גדולים)8שרימפס וורידיםזיגוגזיגוג3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחםקמח לחם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון92 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, מרוכך ומחולקחמאה, מרוכך ומחולק1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה8שרימפס וורידיםבצקבצק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1אוראו ממולאים כפוליםקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים11 כף אורגנו מיובשקינמון טחוןקינמון טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קצוציםאגוזי פקאן קצוצים1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105° עד 115°)מים חמים (105° עד 115°)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה