פאנטנס תפוח קרמל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 739 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו יוגורט Fantans (עשוי במכונת לחם), חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בביצה, הבא 3 מרכיבים, ו 1 1/2 כוסות קמח לחם. הכה במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, 1 דקה או עד חלקה. בהדרגה לנצח קמח מחיטה מלאה מספיק קמח לחם שנותר כדי להפוך את הבצק רך.
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (6 עד 8 דקות), זרועים משטח עם קמח לחם לפי הצורך.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 עד 55 דקות או עד הוכפלו בתפזורת.
בינתיים, להכין מילוי: להמיס 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף תפוחים והבא 2 מרכיבים, ו לטחון 4 עד 5 דקות או עד תפוחים הם פריך במכרז. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
רול לתוך מלבן 20-x 12 אינץ'.
התפשטות 8 כפות שנותרו. חמאה רכה על בצק. מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר מגורען וקינמון; מפזרים על חמאה, העליון עם פקאן ותערובת תפוח.
חותכים את הבצק לרצועות 5 (12-x 4 אינץ'); מחסנית רצועות בצק. להחליף כל תפוחים ופקאנים שנופלים.
חותכים מחסנית לתוך מלבנים 6 (4-x 2-inch); חותכים כל מלבן במחצית לרוחב כדי ליצור ריבועים 12 (2-inch).
מניחים ריבועים מוערמים, לחתוך צדדים למעלה, לתוך כוסות של מחבת מאפין משומן קלות 12 כוס. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות עד 1 שעה או עד רולס לעלות על 3/4 אינץ ' מעל שפת המחבת.
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
הכן זיגוג: להביא חמאה 1/3 כוס סוכר חום 1/3 כוס לרתיחה ב 1-qt. סיר כבד מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; טפטוף על גבי לחמניות חמות.