קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאנטנס תפוח קרמל

פאנטנס תפוח קרמל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 739 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו יוגורט Fantans (עשוי במכונת לחם), חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בביצה, הבא 3 מרכיבים, ו 1 1/2 כוסות קמח לחם. הכה במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, 1 דקה או עד חלקה. בהדרגה לנצח קמח מחיטה מלאה מספיק קמח לחם שנותר כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (6 עד 8 דקות), זרועים משטח עם קמח לחם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 עד 55 דקות או עד הוכפלו בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, להכין מילוי: להמיס 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף תפוחים והבא 2 מרכיבים, ו לטחון 4 עד 5 דקות או עד תפוחים הם פריך במכרז. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
רול לתוך מלבן 20-x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
התפשטות 8 כפות שנותרו. חמאה רכה על בצק. מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר מגורען וקינמון; מפזרים על חמאה, העליון עם פקאן ותערובת תפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
חותכים את הבצק לרצועות 5 (12-x 4 אינץ'); מחסנית רצועות בצק. להחליף כל תפוחים ופקאנים שנופלים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
חותכים מחסנית לתוך מלבנים 6 (4-x 2-inch); חותכים כל מלבן במחצית לרוחב כדי ליצור ריבועים 12 (2-inch).
11
מניחים ריבועים מוערמים, לחתוך צדדים למעלה, לתוך כוסות של מחבת מאפין משומן קלות 12 כוס. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות עד 1 שעה או עד רולס לעלות על 3/4 אינץ ' מעל שפת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
12
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר מהמחבת למתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הכן זיגוג: להביא חמאה 1/3 כוס סוכר חום 1/3 כוס לרתיחה ב 1-qt. סיר כבד מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
הסר מהחום; טפטוף על גבי לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.envelope active-שמרים יבשיםenvelope active-שמרים יבשים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים וחתוכים תפוחים Braeburn (כ -3 גדולים)קלופים וחתוכים תפוחים Braeburn (כ -3 גדולים)8שרימפס וורידיםזיגוגזיגוג3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחםקמח לחם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)791 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי93 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, מרוכך ומחולקחמאה, מרוכך ומחולק1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה8שרימפס וורידיםבצקבצק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי12 כפיות אבקת שוםקינמון טחוןקינמון טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קצוציםאגוזי פקאן קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105° עד 115°)מים חמים (105° עד 115°)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה