פאניני עוף באפלו
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. אם יש לך סוכר, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פאניני עוף באפלו, פאניני עוף באפלו, ו פאניני עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, עוף חום ורוטב כנף באפלו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 5 עד 7 דקות או עד עוף מבושל דרך.
בינתיים, במחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, 4 עד 6 דקות או עד שמתחילים להשחים. מערבבים בסוכר; להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 6 דקות יותר או עד בצל הוא caramelized. תניח בצד.
חום סגור קשר גריל 5 דקות.
בינתיים, מיקרוגל כל פיתה מכוסה במגבת נייר לחה על 20 עד 25 שניות או עד רך מספיק כדי לקפל מבלי לשבור.
להניח את הפיטס שטוח על משטח עבודה.
מניחים רבע מהבצל המקורמל על מחצית מכל פיתה. באמצעות כפית מחוררת, כפית על 1/3 כוס עוף על בצל. (Reserve liquid in saucepan to serve with Panini).
מפזרים 1 כף של הגבינה. בזהירות לקפל פיתה מעל מילוי. חזור עם פיטאס הנותרים.
כאשר הגריל מחומם, מניחים כריך על גריל. גריל סגור; גריל 4 עד 5 דקות או עד גבינה מותכת פיתה קלוי.
מגישים פניני עם רוטב שמור.