פארו עם פטריות בר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מרק בשר בקר פחות נתרן, מלח כשר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פארו עם פטריות בר, שמנת Farro Pilaf עם פטריות בר, ו ריזוטו פארו עם פטריות בר ואספרגוס.
הוראות
1
מניחים 2 כוסות מים חמים ופטריות פורצ ' יני בקערה קטנה; מכסים ונותנים לעמוד 20 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מסננים פטריות דרך מסננת בסדר מעל קערה, שומר נוזלים. קוצצים גס פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
3
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים פטריות פורצ ' יני, פטריות קרמיני, בצל ושום למחבת; מטגנים 6 דקות. מערבבים ב פארו; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
פארו.
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים יין; מבשלים 1 דקה או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
יין
6
מוסיפים נוזל פטריות שמורות, טימין, מלח, פלפל ומרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.