פארפאלה עם פסטו ארוגולה
Farfalle עם Arugula Pesto עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פסטה farfalle, עגבניות שרי, ארוגולה פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס Farfalle עם Arugula Pesto, ארוגולה - אגוז פסטו Farfalle, ו Farfalle עם שעועית לבנה וארוגולן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף שעועית ולבשל רק עד בקושי מכרז לנשוך, על 1 דקה. עם רחפן או כף מחוררת, להסיר מן המים ולהעביר למסננת; לשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב.
מוסיפים farfalle ומבשלים עד מכרז לנשוך, 14 עד 16 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים פסטה, שעועית, ו 3/4 כוס פסטו. אם יותר רוטב רצוי, להוסיף עד 1/4 כוס יותר פסטו. למעלה עם גבינה ועגבניות שרי חצויות.