פבלובה חמוציות
ניתן להכין את המתכון של פבלובה חמוציות תוך שעה ו-5 דקות בערך . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 250 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 10. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, עמילן תירס, חמוציות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . פבלובה שוקולד עם פירות חורף , פבלובה לימון קורד ופבלובן או פלובה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים תבנית בנייר אפייה; לְהַפְרִישׁ.
מוסיפים את עמילן התירס, החומץ, הווניל והמלח לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
התפשט לתוך 9-in. עיגול על תבנית מוכנה, ויוצרים באר רדודה במרכז.
אופים בחום של 250 מעלות למשך 45-55 דקות או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור ואל תפתח את הדלת; משאירים מרנג בתנור למשך שעה.
בסיר גדול מערבבים את החמוציות, 1/2 כוס סוכר קונדיטורים, מים ועמילן תירס. מבשלים על אש בינונית עד שהגרגרים קופצים, כ-15 דקות.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
הוסף את יתרת הסוכר של הקונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מורחים קצפת במרכז המרנג; מעל רוטב חמוציות. מקררים שאריות.