קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

פבלובה חמוציות

פבלובה חמוציות
ניתן להכין את המתכון של פבלובה חמוציות תוך שעה ו-5 דקות בערך . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 250 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 10. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, עמילן תירס, חמוציות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . פבלובה שוקולד עם פירות חורף , פבלובה לימון קורד ופבלובן או פלובה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים תבנית בנייר אפייה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב קר מאוד ומאוד1 כוס חלב קר מאוד ומאוד
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר
2
מוסיפים את עמילן התירס, החומץ, הווניל והמלח לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')
1 כוס חלב קר מאוד ומאוד1 כוס חלב קר מאוד ומאוד
חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצותחפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/8 כפיות תמצית וניל1-1/8 כפיות תמצית וניל
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
3
התפשט לתוך 9-in. עיגול על תבנית מוכנה, ויוצרים באר רדודה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליניברוקוליני
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כפיות תערובת תיבול מרווה1 1/2 כפיות תערובת תיבול מרווה
4
אופים בחום של 250 מעלות למשך 45-55 דקות או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור ואל תפתח את הדלת; משאירים מרנג בתנור למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
6 גבעולים סלרי קצוץ6 גבעולים סלרי קצוץ
5
בסיר גדול מערבבים את החמוציות, 1/2 כוס סוכר קונדיטורים, מים ועמילן תירס. מבשלים על אש בינונית עד שהגרגרים קופצים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בר ממתקים בטעם תפוז, מגוררבר ממתקים בטעם תפוז, מגורר
2 ביצים טרופות קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה2 ביצים טרופות קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
אבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביותאבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
6
מסירים מהאש.
7
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות צהובות (Tart 'n' Tinys)סוכריות צהובות (Tart 'n' Tinys)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר
8
הוסף את יתרת הסוכר של הקונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בר ממתקים בטעם תפוז, מגוררבר ממתקים בטעם תפוז, מגורר
9
מורחים קצפת במרכז המרנג; מעל רוטב חמוציות. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליניברוקוליני
לימון גומילימון גומי