פבלובה שוקולד דובדבנים
אם יש לך חלבונים ביצה, חומץ יין, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Chocolate Cherry Pavlova, שוקולד פבלובה עם חלב שוקולד צ'יפס קרם קפה, ו פבלובה שוקולד עם מוס מסקרפונה ושוקולד Be.
הוראות
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
לטאטא את החלבונים ביצה רק עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. בהדרגה לטאטא את הסוכר, כמה כפות בכל פעם, לוודא שאתה לטאטא ממש טוב בין כל תוספת. כאשר כל הסוכר נוספה, לשמור whisking במשך כמה דקות עד התערובת היא ממש עבה ומבריק ונראה קצת כמו קצף גילוח. בזהירות מערבבים את cornflour, חומץ, אבקת קקאו ושוקולד עם כפית מתכת גדולה, רק עד incorporated.
קרע גיליון קלף אפייה והשתמש בו כדי לכסות תבנית אפייה. סמן מעגל 25 ס " מ על הנייר. כף מעל תערובת מרנג, מתערבלת לתוך המעגל, בונה את הצדדים קצת, מוכן לשמור על המילוי. מבשלים 1 שעות. השאר לקרר.
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הקרם הכפול ואת הדובדבן סוכר יחד בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. כפית את קומפוט הדובדבן על הקצפת, לגמוע את הקרם, ואז לסובב סביב. מסדרים כמה דובדבנים טריים על גבי לסיים.