פבלובות קוקוס עם פירות טרופיים וגלידה
קוקוס Pavlovas עם פירות טרופיים וגלידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר, סוכר, סעיפים כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. וזה לא כל כך מצוין. נסו קרפים קוקוס W / פירות טרופיים וקרם שקדים Banananan, פירות טרופיים עם פיסטוקים וקוקוס, ו איך להכין כריך גלידה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מניחים נייר קלף מעל תבנית אפייה גדולה. צייר 6 (4 אינץ') עיגולים על נייר קלף. להפוך נייר קלף מעל, ומאובטח עם סרט מיסוך.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
הוסף תמצית; לנצח היטב. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קוקוס לתוך תערובת ביצה לבן.
מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 6 מעגלים נמשכים. באמצעות גב כף, מקצפת צורה לקנים עם צדדים 1 אינץ'.
אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש. לכבות את התנור, ולתת קיני מרנג להתקרר בתנור סגור לפחות 4 שעות. בזהירות להסיר קיני מרנג מנייר.
כף 1/4 כוס גלידה לתוך כל קן מרנג, העליון עם תערובת פירות 2/3 כוס.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.