קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

פבלובות קוקוס עם פירות טרופיים וגלידה

פבלובות קוקוס עם פירות טרופיים וגלידה
קוקוס Pavlovas עם פירות טרופיים וגלידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר, סוכר, סעיפים כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. וזה לא כל כך מצוין. נסו קרפים קוקוס W / פירות טרופיים וקרם שקדים Banananan, פירות טרופיים עם פיסטוקים וקוקוס, ו איך להכין כריך גלידה טרופית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים נייר קלף מעל תבנית אפייה גדולה. צייר 6 (4 אינץ') עיגולים על נייר קלף. להפוך נייר קלף מעל, ומאובטח עם סרט מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף תמצית; לנצח היטב. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קוקוס לתוך תערובת ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 6 מעגלים נמשכים. באמצעות גב כף, מקצפת צורה לקנים עם צדדים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
7
אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש. לכבות את התנור, ולתת קיני מרנג להתקרר בתנור סגור לפחות 4 שעות. בזהירות להסיר קיני מרנג מנייר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
כף 1/4 כוס גלידה לתוך כל קן מרנג, העליון עם תערובת פירות 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
9
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)