מקסיקני סטייק פג'יטאס לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש כמון טחון, מלח מתובל, אורגנו וחומץ. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. פאג'יטאס דה קרנה (סטייק פאג' יטאס), סטייק פג'יטאס, ו סטייק פג'יטאס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ התפוזים, החומץ, השום והתבלינים; מוסיפים את הבקר. חותם שקית ולהפוך מעיל; להפריש. במחבת מטגנים בצל ופלפלים בכף שמן 1 עד שהם רכים פריכים; מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסננים וזורקים את המרינדה. באותה מחבת מבשלים בשר בקר בשמן שנותר במשך 2-4 דקות או עד שהוא מגיע לתועלת הרצויה. מחזירים ירקות למחבת; מחממים. כף בשר וירקות על טורטיות. אם רוצים, מעליו גבינה ומגישים עם רוטב פיקנטה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
תלת עצות, גזוז
רוטב חמוציות, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פג ' יטאס בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.