פגזים ממולאים בנקניקיות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פגזים ממולאים בנקניקיות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר חום, פטרוזיליה, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 52%. מתכונים דומים: פגזים ממולאים בנקניקיות, נקניקיות אלפרדו ממולאים פגזים, ו פגזים רזים ממולאים בנקניקיות.
הוראות
בסיר קטן מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מניחים מחצית מהנקניק בצד למילוי.
מוסיפים את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, המים, הסוכר החום והתיבול האיטלקי לנקניק במחבת. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה שלבו את גבינת הקוטג', 1/2 כוס גבינת מוצרלה, ביצה, פטרוזיליה ונקניקיה שמורה. דברים לתוך פגזים.
מורחים 1/4 כוס רוטב בשר ב -1 קילו לא משומן. תבנית אפייה רדודה.
מניחים קליפות ממולאות בכלי; מזלפים את רוטב הבשר שנותר.
מפזרים את יתרת גבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן אם רוצים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לניתוק למשך 20-25 דקות או עד שהמילוי מגיע ל-160 ניתנים לניתוק.