קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

פגזים צמחוניים ממולאים

פגזים צמחוניים ממולאים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קליפות צמחוניות ממולאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קליפות פסטה, פלפל, חלק קרטון-גבינת ריקוטה רזה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פגזים צמחוניים ממולאים, פגזים ממולאים (צמחוני), ו קונכיות ממולאות צמחוניות.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בקערה גדולה שלבו את הריקוטה, הברוקולי, המוצרלה, החלבונים והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים פסטה ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מורחים מחצית מרוטב הספגטי ל -13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. ממלאים קליפות פסטה בתערובת ריקוטה; מסדרים מעל רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
יוצקים את הרוטב שנותר על קליפות פסטה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 25 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים 5 דקות יותר או עד חום דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®